Ensimmäinen kuvaajaesittely: Anna Yli-Saari

Pisaraperhonen ©Anna Yli-Saari

Olen Anna ja tuore jäsen Raision Kameroissa. Olen kuvannut siitä asti, kun sain ensimmäisen kamerani joululahjaksi 10 vuotiaana. Kiinnostus kuvaamisen kasvoi digikameroiden tulessa markkinoille. Pokkarit vaihtuivat järkkäreihin ja kittilinssi sai kaveriksi pari muutakin objektiivia. Pikkuhiljaa ovat tulleet tutuksi aukon koot ja valotusajat, valkotasapainot ja muut valokuvauksen termit. Pari viime vuotta olen opiskellut töiden ohella mediatuotannon tutkintoa Turun AMK:ssa. Opinnoissa sain mahdollisuuden ottaa myös pari valokuvauksen ja kuvankäsittelyn kurssia. Siitä syttyi jälleen uutta intoa kuvakseen.

Kuvaan paljon luontoa. Viimeaikoina kiinnostus kaupunkikuvaamiseen ja kuvajournalismiin on kasvanut ja se on avannut aivan uudenlaisia kokeiluja ja kokemuksia harrastukseen. Kaiken kaikkiaan valokuvaaminen on harrastus, jossa voi oppia kokoajan uutta ja siksi se on niin kivaa ja mielenkiintoista.

Otin yhteyttä Raision Kameroihin, kun olin tutustunut heidän kotisivuihinsa ja kiinnostuin heti heidän tekemistä retkistä kuvauksellisiin kohteisiin. Harmittelin tosin, että he olivat ehtineet käydä Lofooteilla Norjassa, jonne itse haluaisin joku päivä mennä. Uutta reissua sinne tuskin tehtäisiin heti uudelleen. Lisäksi bongasin aktiivisten jäsenten joukosta muutamat tutut kasvot :)
Sain ystävällisen vastaanoton ja pääsin heti mukaan uuden blogin rakentamiseen. Kunhan päästään pikkuhiljaa pois poikkeusolosuhteista ja normaaliin toimintaan, on kiva päästä tutustumaan kasvotusten Raision Kameralaisiin ja heidän kerhotilaansa.

Aamun sarastus ©Anna Yli-Saari


Naantalin vanhakaupunki ©Anna Yli-Saari

Nunnalahti ©Anna Yli-Saari

Auringonlasku ©Anna Yli-Saari

Heinät ©Anna Yli-Saari

Lähtevät jäät ©Anna Yli-Saari




Kommentit